HTML

The Walking Dead Blog

A blog, a The Walking Dead című sorozat rajongóinak és őrültjeinek szól elsősorban. Behind the scenes és egyéb érdekességek a sorozatról. Szereplők beszéltetése és hírek az AMC-től. Minden ami érdekelheti azokat akik bár nem tudnak angolul, szerves részét akarják képezni a sorozat rajongói táborának.

Archívum

Szereplők elemzése: Rick Grimes

thewalkingdead 2011.03.31. 14:39

Nyugodt szívvel mondhatom, hogy a sorozat főszereplőjéről van szó. Nem véletlen tehát, hogy ő az első szereplő akit górcső alá veszünk.

Kattints a továbbra hisz a cikk még el sem kezdődött. 

 

 Rick Grimes a Kentucky állambeli Cynthiana-ban élte le élete nagy részét. Az egyetemre már céltudatosan jelentkezett és tudta, hogy rendőr akar lenni. Másodéves egyetemista korában egy a szülei által megszervezett újévi partiban vett részt, ám ugyan ebben az időpontban jelenése volt egy másik esten is. Öccsének hála, akkor ismerte meg élete nagy szerelmét az akkori szintúgy egyetemista lányt, Lorit. A kapcsolatukban már az elején volt valami megmagyarázhatatlan mely pozitívan értendő. Sajnos nem élvezhették sokáig egymás társaságát ugyanis Lori főiskolát váltott. Ennek ellenére végig tartották a kapcsolatot. Miután Lori kihagyta az első évét a főiskolán, visszaköltözött Cynthiana-ba ahol végre boldogan élhettek együtt Rick-el. Nemsokkal ezután összeházasodtak és Lori hivatalos neve Lori Grimes lett. Eközben Rick-et előléptették vezetőnek és kapott egy társat maga mellé, Shane Walsh-t aki nemsokára a legjobb barátja is lett egyben. Rick élete tökéletes volt, egy virágzó karrier és egy tökéletes feleségnél senki se kívánhatna többet. Nem is kívánt de az élet mégis megajándékozta egy fiú gyermekkel, Carl-al.

Egyéb adatok:

Életkora ismeretlen, körülbelül a 30as éveiben járhat. Fegyverhasználatban 10ből 10 pontot kap nálam, bármilyen távolságból fejbe talál. Ösztönei nem minden esetben a legjobbak de a reakcióideje tökéletes.

Ez az amit a sorozatból nem tudunk meg, tehát semmit nem lőttem le a bejegyzéssel.

Címkék: történet főszereplő rick grimes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewalkingdead.blog.hu/api/trackback/id/tr142788183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása